Skip Navigation

Wettelijke bepalingen

Een kwestie van mindset

Voor ons is Compliance meer dan het simpelweg naleven van regels en richtlijnen. Compliance is een kwestie van mindset. Betrouwbaarheid, eerlijkheid, geloofwaardigheid en integriteit zijn onderdeel van ons DNA. We laten een potentiële opdracht liever aan onze neus voorbij gaan dan dat we regels moeten breken om een deal binnen te halen.

Eén doel: één programma

Ons Complianceprogramma is ontwikkeld om in een vroeg stadium potentiële risico's te identificeren en indien nodig tegenmaatregelen te initiëren. Over de hele wereld voorzien onze Compliance Officers in advies, training en informatie voor onze medewerkers op het gebied van wettelijke vereisten. Dit maakt Compliance een integraal onderdeel van onze dagelijkse praktijk.

Samen sterk

Onze Compliance-gemeenschap bestaat uit fulltime Compliance Officers op bedrijfs- en afdelingsniveau. Het Compliance-team werkt nauw samen met een netwerk van Compliance Managers (in de meeste gevallen de CFO van een bedrijf binnen de groep), om het Complianceprogramma op alle organisatorische niveaus te implementeren. Samen vormen ze het aanspreekpunt voor alle medewerkers van TK Elevator en bevorderen ze ethisch gedrag en respect voor ons intern Compliancebeleid en alle relevante wetten.Meer informatie over ons Complianceprogramma

Onze gedragscode vind je hier