Skip Navigation

Neem contact met ons op

TK Elevator N.V.-S.A.

Avenue de la Metrologielaan 10
1130 Brussel
België

Tel.: +32 (0) 22 47 35 11
E-mail: info.tkla@tkelevator.com

‹‹‹

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

This field is required

In welk product bent u geïnteresseerd?

Liften
Roltrappen
Looppaden
Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

‹‹‹

24/7 Service - Hulp nodig?

24/7 Service - Hulp nodig?

Service centrum: 078 15 84 84

Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

Vraag een offerte aan

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Service - Hulp nodig?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

24/7 Service - Hulp nodig?

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

Van slimme planning tot projectmanagement


TK Elevator biedt ongeëvenaarde ondersteuning vanaf de start. Het creëren van een optimale passagiersstroom is onze bijdrage aan het architecturale proces. Onze kwaliteitsbelofte is dat wij zorgen dat alle installaties soepel lopen en op tijd klaar zijn.

Economisch, duurzaam en volledig verbonden


Ons mobiliteitsoplossingen voor hoogbouw bewijzen dat economie en ecologie harmonisch naast elkaar kunnen bestaan. Dat is goed voor het milieu en uw resultaat. Daarnaast leveren onze digitale totaaloplossingen financiële en operationele voordelen.

Unieke producten met een ongekende service


Met onze enkele kooi, dubbele kooi en onze unieke TWIN liften, heeft TK Elevator het grootste productportfolio binnen de branche. Onze superieure service en preventieve onderhoudsoplossingen garanderen hoge betrouwbaarheid, zelfs voor alle apparatuur van derden.

Het wereldwijde segment van hoogbouw is in beweging.

Thuiswerken is een blijvertje – en dus lijkt de vraag naar kantoorruimte in de steden te verminderen. Maar dat betekent niet dat er geen wolkenkrabbers meer komen. Ze zijn alleen gewoon anders.

Bestaande gebouwen worden opnieuw ontworpen, kantoorruimtes worden aangepast voor ander gebruik. Nieuwe architecturale ontwerpen integreren verschillende soorten gebruik. Geavanceerde lifttechnologie blijft ingezet worden in de mobiliteit voor hoge gebouwen. En de producten binnen onze branche zullen vaker beoordeeld worden op de mate van flexibiliteit die ze te bieden hebben aan toekomstige hoogbouw, waarin gebruikscategorieën zullen vervagen.

TK Elevator levert al decennialang totale mobiliteitsoplossingen voor hoogbouw. Ons unieke en innovatieve productportfolio maakt toekomstbestendige concepten mogelijk. Onze oplossingen zijn gebaseerd op lifecycle-partnerships met onze klanten – op alle vlakken van competent advies en slimme planning tot aan projectmanagement en preventieve service.

Wij helpen onze klanten al tientallen jaren hun visie voor hoge gebouwen te realiseren. Onze planningsexpertise is onze bijdrage aan het architecturale proces. Onze complete benadering zorgt voor meer verhuurbare ruimte, maakt een naadloze passagiersstroom mogelijk en zorgt voor uiterst flexibele configuraties en architecturale ontwerpmogelijkheden.

Ondersteuning van A tot Z

Om u te helpen uw visie voor hoogbouw te realiseren, bieden we vanaf het begin ongeëvenaarde advies- en planningsondersteuning, nog voor de eerste schets wordt getekend. Lokale experts worden ondersteund door het wereldwijde TK Elevator adviesteam voor hoogbouw. Door hen vanaf het begin bij het architecturale ontwerp te betrekken, bereikt u het beste resultaat en vermijdt u kostelijke aanpassingen later.

In het kader van een serieuze planning voeren wij een liftverkeersanalyse (ETA) uit om de toekomstige prestaties van een bepaalde liftlayout te voorspellen. Een ETA maakt het mogelijk om elke iteratie van een lift te verfijnen voor het best mogelijke resultaat - bijvoorbeeld het optimale aantal schachten, energiebesparing, systeemefficiëntie, passagierscomfort en budgettaire overwegingen. Een grondige ETA vormt de basis van een architecturaal ontwerp dat rekening houdt met de mobiliteit in het gebouw.

Optimale passagiersstroom met minimale liftvoetafdruk

Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen over de passagiersstroom om het vervoer te optimaliseren en de wachttijden tot een minimum te beperken, terwijl tegelijkertijd de voetafdruk van de lift zo efficiënt mogelijk wordt gehouden.

Met onze unieke productportfolio, dat dankzij baanbrekende technologie zoals TWIN de breedste in de branche is, zijn wij in staat om verhuurbare ruimte in uw hoogbouwproject vrij te maken en tegelijkertijd de transportprestaties te verhogen. In cijfers uitgedrukt: Slimme planning kan ertoe leiden dat tot wel 50% minder ruimte nodig is voor liften. Het resultaat is een toekomstbestendige, op maat gemaakte mobiliteitsoplossing die is afgestemd op uw gebouw en het gebruikersgemak optimaliseert.

Slimme planning = transparantie

Hoge gebouwen met gemengd gebruik kan hotel-, woon-, winkel- en kantoorruimte omvatten. Misschien vervangen coworkingruimtes of speciale verdiepingen (voor restaurants of dakterrassen) binnenkort de traditionele kantoorverdiepingen. Bij al deze uitdagingen zorgen de ervaring, expertise en creatieve flexibiliteit van onze consultants en planners ervoor dat u de best mogelijke mobiliteitsoplossing voor uw hoge gebouw krijgt die aan uw behoeften voldoet.

Slim plannen betekent voor ons ook volledig transparant zijn tegenover onze klanten, vooral wanneer het erom gaat mobiliteitsconcepten aan een prestatie- en realiteitstoets te onderwerpen. Daarom houden onze tools en methoden voor liftverkeersanalyse rekening met de ISO 8100-32-normen en zijn ze 100% open voor controle. We hebben zelfs een whitepaper gepubliceerd over ETA.

Wij zijn thuis in het verticale transport om mensen overal efficiënt, makkelijk, comfortabel en betrouwbaar te vervoeren. Om deze doelen te bereiken, hebben we het breedste productportfolio in de branche. Bekijk al onze liften, roltrappen en digitale oplossingen voor het hoge gebouwen segment in de virtuele productlobby hieronder.

AGILE Destination Controls

AGILE vermindert de tijd uw passagier de bestemming heeft bereikt met tot wel 25% en vergroot de verwerkingscapaciteit van passagiersliften tot wel 30%.

Onze volledig flexibele TWIN

Heeft twee onafhankelijk werkende kooien in dezelfde schacht, TWIN maximaliseert het verhuurbare vloeroppervlak en minimaliseert de gemiddelde looptijd naar de bestemming.

Dubbele hogesnelheidsliften

Simpelweg dubbeldeks genaamd, dit is ons werkpaard voor het snel vervoeren van meerdere mensen tussen twee locaties (bijv. een hoofdlobby naar een sky-lobby) met behulp van twee gekoppelde kooien.

Roltrappen

Onze roltrappen uit de velino-reeks bieden een breed scala aan ontwerpen en functionaliteitsopties die net zo uniek zijn als uw project.

MAX, de toekomst in onderhoud

MAX maakt real-time intelligente service mogelijk door problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Dankzij de aanvullende webgebaseerde bewakingsdiensten hebt u volledige controle over uw lift- en roltrapactiviteiten.

AGILE Security Access

Security Access zorgt dat u de veiligheid op draaihekken en liften kunt regelen. U kunt het aansluiten op gebouwbeheersystemen van anderen of u kunt het TK Elevator stand-alone lifttoegangscontrolesysteem gebruiken. Ideaal voor totale controle vanaf de hoofdingang van het gebouw.

Bekijk de productlancering van momentum!


TK Elevator is een van 's werelds toonaangevende liftbedrijven met tientallen jaren ervaring met hoge gebouwen. Alle mobiliteitsoplossingen uit één hand, wij bieden u momentum als de ideale enkelvoudige hogesnelheidsaanvulling op het breedste hoogbouwportfolio in de branche.

Lees meer op de momentum 200 en 300 productpagina's.

Op maat gemaakt voor uw gebouw

Van de lobby tot aan de bovenste verdieping, het ontwerp van moderne hoogbouw is een samenstelling van sfeer. Liften en roltrappen verbinden deze verschillende sferen naadloos, niet alleen door de ondersteuning van het vervoer, maar ook door hun eigen ontwerp. Moderne materiaaltechnologie kent weinig grenzen bij het bereiken van de gewenste look & feel waar elke architect en binnenhuisarchitect naar streeft. Vandaar dat al onze hoogbouwproducten maximaal kunnen worden geïndividualiseerd.

Op maat gemaakt

Liftontwerpen gaan veel verder dan de kooi met een op maat gemaakte wandbekleding en bijpassende vloeren. De eerste indruk van de mobiliteitsoplossing van een gebouw is dan ook de bestemmingbedieningspaneel in de lobby. Dan komt het bewegwijzeringssysteem van het gebouw en aanvullende signalisatie, zoals verdiepingen-rijrichtingsaanduidingen die de weg wijzen voor het instappen van een daadwerkelijke cabine. Onze producten houden daar volledig rekening mee met functies zoals aanpasbare digitale gebruikersinterfaces, instelbare RGB-verlichting en een breed assortiment aan armaturen en signalisatieopties.

Bekijk een aantal unieke liften en interfaceontwerpen die onze klanten hebben gerealiseerd.

Trinity Tower | Parijs, Frankrijk

Mebe | Moskou, Rusland

Algorythm | Moskou, Rusland

Mercury City Tower | Moskou, Rusland

Federation Tower | Moskou, Rusland


Gevonden wat u zocht? Neem contact op!


Wij bieden zowel particuliere, commerciële als instellingsklanten uitgebreide ondersteunende diensten aan. Tientallen jaren ervaring in lifttechnologie betekent dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Neem contact op met een TK Elevator salesteam bij u in de buurt

Naarmate gebouwen hoger worden, worden de voordelen van digitalisering van verticaal transport steeds duidelijker. Digitalisering maakt het nu al mogelijk om de exploitatie, het beheer en het onderhoud van gebouwen te ontwikkelen tot totaaloplossingen met financiële en operationele voordelen. Verticaal transport raakt steeds meer geïntegreerd in onze stedelijke systemen en processen.

De spannende mogelijkheden omvatten cloudgebaseerde IoT-oplossingen zoals de MAX van TK Elevator, maar reiken veel verder tot stadsbrede monitoring en besturing van liften en roltrappen, realtime besturing van liftprestaties in metrostations om onverwachte verkeersdrukte op te vangen, of promotiecampagnes voor winkels die gelijktijdig worden gelanceerd op alle multimediaschermen van de liften van een stad.

Wij breiden onze digitaliseringscompetentie en ons aanbod aan digitale hulpmiddelen voortdurend uit om ervoor te zorgen dat u vooruit kunt in de steeds meer urban conected wereld.

De liften in de hoogbouw van morgen zullen zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk moeten zijn. Wij zijn goed in beide disciplines. Dat is goed nieuws voor het milieu en uw bottom line.

Efficiënte technologie

Wij geven de voorkeur aan zuinige lifttechnologie, bijvoorbeeld door machines zonder wisselstroomaandrijving, waardoor het aantal lege of spookstops tot een minimum wordt beperkt en het verlagen van de energiekosten door regeneratieve aandrijftechnologie, doordat opgewekte energie wordt teruggevoerd in het elektriciteitsnet van het gebouw. Onze mobiliteitsoplossingen voor hoogbouw verminderen de energie, de ruimte, de middelen en het onderhoud ter plaatse die uw liften of roltrappen vereisen.

Ecologische denkwijze

Een van de klimaatdoelstellingen van ons bedrijf is het ontwikkelen van producten die de koolstofvoetafdruk van gebouwen en hele steden verkleinen. Onze liften helpen uw hoogbouw groener te maken door energiebesparende functies, ledverlichting, slaapstand en andere efficiënte voorzieningen. En we promoten specifiek mobiliteitsoplossingen die voldoen aan certificeringssystemen voor groene gebouwen, zoals LEED®, DGNB en BREEAM.

We staan op de A-lijst voor de aanpak van klimaatverandering

Onze inspanningen op het gebied van klimaatbescherming zijn erkend door de wereldwijde non-profitorganisatie CDP, die ons op hun A-lijst plaatste voor de aanpak van klimaatverandering in 2020. TK Elevator streeft ernaar zijn eigen koolstofvoetafdruk tot 2030 met 25% te verlagen.

Wij zijn de EPD-pioniers in de branche

TK Elevator publiceert milieugebonden productverklaringen (EPD's) om de resultaten van levenscyclusanalyses bekend te maken aan het publiek en transparantie te garanderen met betrekking tot de milieueffecten en -prestaties van onze producten

In onze groeiende steden groeit ook de vraag voor gemak. Voeg daar renovatieactiviteiten, grootschalige infrastructuur en stedelijke woonprojecten aan toe, en het wordt duidelijk waarom onze focus niet alleen op de innovatie van onze producten ligt. Vanaf het begin hebben wij onze liften en roltrappen ontworpen voor een efficiënt en snel installatieproces.

Door gebruik te maken van jarenlange ervaring, onze wereldwijde expertise op het gebied van hoogbouw en uiterst deskundige lokale organisaties garanderen wij betrouwbare levering en flexibele logistiek, ultramoderne installatietechnieken die gelijke tred houden met de bouw, en projectmanagement ter plaatse dat operationele precisie en arbeidsveiligheid garandeert. Voor ons betekent partnerschap dat wij u ondersteunen met een toegewijd, deskundig projectmanagementteam dat elke fase van uw project nauwgezet coördineert.

Expertise ter plekke

Tijdens de constructiefase zorgt ons ervaren vestigingsteam voor een soepele, just-in-time logistieke planning en operationeel toezicht. Wij beheren het verloop van het project in tijd, kosten en kwaliteit en zorgen voor een vlotte coördinatie tussen de installatieteams ter plaatse en onze fabriek en O&O, die altijd betrokken blijven.

Het resultaat is een probleemloze installatie en inbedrijfstelling van het systeem, bijvoorbeeld met ultramoderne lasertechnologie die wordt gebruikt om de liftschacht tot op de millimeter nauwkeurig uit te lijnen voor uitstekend reiscomfort.

"Safety first" cultuur

De veiligheid van onze klanten, werknemers en gebruikers, staat bij elke stap voorop.

Deskundige adviseurs

Wij bieden een toegewijd team van deskundigen met uitgebreide ervaring in internationaal advies en projectmanagement voor hoogbouw.

Flexibele logistieke planning

We weten dat plannen kunnen veranderen, dus organiseren we onze mobiliteitsoplossingen rond uw bouwplanning om altijd just-in-time te zijn.

Shaft Climber® systeem

Wij kunnen met de installatie beginnen en verticale mobiliteit bieden terwijl het gebouw en de liftschachten nog in aanbouw zijn.

Gecertificeerde installatieteams

Onze installatieteams zijn getraind, ervaren en gecertificeerd tot de hoogste normen.

Inbedrijfstelling op afstand

Gewoonlijk is ons technisch ondersteuningsteam ter plaatse om nieuw geïnstalleerde liften in bedrijf te stellen. Maar als de situatie daarom vraagt, kunnen wij ook zorgen voor inbedrijfstelling op afstand.

Geavanceerde installatie

Ons Shaft Climber®-systeem, dat tijdens de bouwfase in de bouwkern wordt geïnstalleerd, zorgt voor een snellere voortgang van de bouw, maakt een eerdere sluiting van de gevel mogelijk en verkort de montagetijd. Met ons aan uw zijde kunt u er zeker van zijn dat een lift in hoge gebouwen volgens planning en budget wordt voltooid.

Uw liften en roltrappen zijn bij ons in goede handen. Bij een van de toonaangevende leveranciers van stedelijke mobiliteit.

Uw servicepartner. Altijd bereikbaar.

Net als onze innovatieve liften die in Europa zijn ontworpen en geproduceerd, is het leveren van onderhoud en reparaties van hoge kwaliteit een topprioriteit bij TK Elevator. Ons serviceconcept is gebaseerd op het garanderen van maximaal comfort, gemak en veiligheid voor de gebruikers op elk moment terwijl de langetermijnwaarde van uw investering wordt beschermd - en het gaat verder dan onze eigen producten. Ongeacht het merk en model, kunnen wij aan al uw onderhouds- en servicebehoeften voldoen, wat een onschatbaar voordeel is voor onze klanten.

Belangrijkste kenmerken voor hoogbouw

  • Snelle 24/7 service via onze ruim 1.000 lokale vestigingen
  • Op maat gemaakte servicecontractpakketten, optioneel met MAX, ons cloudgebaseerde voorspellende onderhouds- en bewakingssysteem
  • Deskundige servicetechnici, ondersteund door een wereldwijd netwerk van servicecentra, die zich ook richten op apparatuur van derden en real-time ondersteuning bieden
  • Aangewezen servicetechnici en ingenieurs voor uw hoogbouw- en verbonden mobiliteitsplossingen
  • Grote voorraad reserveonderdelen voor alle grote liftmerken op afroep, en efficiënte logistiek die snelle levering mogelijk maakt
  • Optioneel ook opslag van reserveonderdelen voor uw liftunits op locatie

Volgende stappen

Neem contact op