Skip Navigation

Ben jij degene die


verder gaat?


TK Elevator draagt veiligheid hoog in het vaandel, zeker in deze tijden van COVID-19.

Ondanks de pandemie nemen we nog steeds nieuw personeel aan, maar we zorgen voor de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen, zodat het sollicitatieproces voor alle betrokkenen zo veilig mogelijk is. Sollicitatiegesprekken vinden in de meeste gevallen online plaats. De gezondheid van onze medewerkers, potentiële nieuwe medewerkers en klanten staat altijd op de eerste plaats.

Ontdek de vacatures die precies bij je passen!

Jouw carrière bij TK Elevator

Steden breiden zich verticaal uit en stedelijke omgevingen en reisknooppunten worden steeds drukker. We worden ook ouder, waardoor de behoefte ontstaat aan op maat gemaakt oplossingen op het gebied van mobiliteit. In een internationale werkomgeving die wordt gevormd door innovatie, veiligheid en teamwerk, werken we aan oplossingen voor één van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw: stedelijke mobiliteit. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, projectmanagement of IT, een onderhoudsmonteur of salesprofessional bent of een technisch leerbedrijf zoekt: TK Elevator is dé plek om de grenzen van je ambities te verleggen en verder te gaan.

Wat ons kenmerkt

TK Elevator

Samenwerking, Diversiteit, Mondiaal, Succesvol, Veilig, Belonend, Modern

Onze medewerkers

Waarderend, Flexibel, Betrouwbaar, Transparant, Teamgericht, Open, Multicultureel

Onze bedrijf

Ambitieus, Klantgericht, Gedreven, Ondernemend, Snel, Impactvol, Innovatief

Welke voordelen heeft werken bij TKE voor jou?

Hoe we werken

Teamwerk en veiligheid zijn de bouwstenen van onze geweldige werkomgeving en zorgen ervoor dat we ongekende hoogtes bereiken. Transparantie, openheid en wederzijdse waardering zijn de aandrijvers voor een ambitieuze cultuur waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Wij zijn gepassioneerd, enthousiast en houden ervan de status quo uit te dagen.

Waar we werken

Met collega’s van meer dan 120 nationaliteiten, is TK Elevator een echter mondiale onderneming. We opereren in lokale gemeenschappen en werken nauw samen met collega's uit andere culturen en markten over de hele wereld. Of we er nu voor kiezen om binnen onze eigen vestiging te groeien of kansen te ontdekken op andere locaties van TK Elevator, we blijven onszelf, onze carrières en het bedrijf ontwikkelen.

Waarom we werken

De kern van onze werkzaamheden is het transformeren van stedelijke mobiliteit. Met innovatie en klanttevredenheid als prioriteiten, ontwikkelen we nieuwe manieren van mobiliteit en maken we bestaande oplossingen nog effectiever. We zijn in staat om onze visie in realiteit om te zetten, omdat we elke dag onze expertise en passie inzetten in onze snelle werkomgeving vol ondernemersgeest.

Meer informatie

Ontdek de vacatures die precies bij je passen!