Skip Navigation

Neem contact met ons op

TK Elevator N.V.-S.A.

Avenue de la Metrologielaan 10
1130 Brussel
België

Tel.: +32 (0) 22 47 35 11
E-mail: info.tkla@tkelevator.com

‹‹‹

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

This field is required

In welk product bent u geïnteresseerd?

Liften
Roltrappen
Looppaden
Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

‹‹‹

24/7 Service - Hulp nodig?

24/7 Service - Hulp nodig?

Service centrum: 078 15 84 84

Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

Vraag een offerte aan

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Service - Hulp nodig?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

24/7 Service - Hulp nodig?

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

Liften, roltrappen en rolpaden zijn complexe systemen, en toch, in vergelijking met vele andere installaties en machines in gebouwen, kunnen ze zeer gemakkelijk gerepareerd worden en zijn ze voorbestemd voor technologische modernisering. Hun levenscyclus toont dat met langetermijnplanning en de juiste timing, enorme voordelen kunnen bereikt worden qua operationeel gebruik en kosten.

Om hun waarde en onbeperkte functionaliteit te behouden is het belangrijk de juiste balans te vinden tussen onderhoud, een aantal kleinere upgrades tussendoor en de modernisering en vernieuwing van belangrijke onderdelen. Met preventief onderhoud en tijdige moderniseringsmaatregelen beschermt u uw investering en bespaart u kosten op lange termijn. Na een bepaalde tijd is de voordeligste handelswijze een volledige vervanging van een lift of roltrap. En dan begint de cyclus opnieuw...

Installeren, onderhouden, moderniseren, vervangen - herhalen.

Ongeveer 50% van de liften in het België zijn al meer dan 20 jaar in bedrijf. Voor roltrappen wordt die gemiddelde leeftijd hoger geschat. Wat misschien in eerste instantie klinkt als een dreigend infrastructuurprobleem moet toch wat nader worden bekeken. In theorie zijn deze mobiliteitssystemen nog ver verwijderd van het einde van hun decennialange levenscyclus. In de praktijk is er vaak een aanzienlijke achterstand in reparaties en moderniseringsmaatregelen die gemakkelijk kan (en moet kunnen) ingehaald worden.

Voor beheerders en eigenaren van gebouwen kan het uitvoeren van achterstallige reparaties en vervangingen uitputtend en duur lijken, maar slechts in de meest zeldzame gevallen is het te laat om het leven van het product winstgevend te verlengen. Bij voorkeur worden maatregelen op het juiste tijdstip genomen – economisch, efficiënt en met voorzorg. Inzicht in de fase van de levenscyclus waarin uw uitrusting zich bevindt, is derhalve de eerste stap in de richting van het minimaliseren van stilstandstijd en het beslissen over een verbeteringsconcept dat aan uw behoeften voldoet.

Nieuwe installatie
De "zo goed als nieuw"-fase van een lift of roltrap duurt ongeveer tien jaar. Het systeem is technisch en esthetisch up-to-date en voldoet aan alle eisen van de gebruikers. Met een goed onderhoudsplan hoeven geen verrassingen te worden verwacht los van de vervanging van versleten onderdelen en misschien een bepaalde onvermijdbare storing.

Onderhoud
Regelmatigere storingen kondigen de overgang aan: nu zijn een aandachtige lift- en roltrap- onderhoudspartner en snelle beslissingen van de eigenaar vereist. Met gerichte preventieve maatregelen en de uitvoering van reparaties, leveren haalbare investeringen nog veel meer jaren probleemvrije werking op.

Modernisering
De beste tijd om een lift of roltrap te moderniseren is als u nog steeds het tijdstip kunt kiezen. Eigenaren die regelmatige onderhoudsmaatregelen hebben uitgevoerd hebben hier het voordeel en kunnen nu kijken naar een gedegen moderniseringsconcept. Zelfs als de lokale autoriteiten nieuwe regels afkondigen, is de invoering minder kostbaar voor liften en roltrappen die goed onderhouden zijn.

Volledige vervanging
Er zijn liften en roltrappen die 40 jaar en langer hebben "overleefd" dankzij constante modernisering. De regel is echter dat op een bepaald punt de kloof met de techniek alleen kan worden overbrugd door een vervangend systeem. Een product dat flexibel genoeg is, vervangt de lift of roltrap volledig in de bestaande schacht (of schachtput). Na de ombouw voelt het alsof u de eigenaar van een nieuw product bent.

Moet uw lift worden gemoderniseerd? Het maakt niet uit of uw huidige uitrusting van TK Elevator of van een ander bedrijf is (Kone, Otis, Schindler enz.). We werken aan alle types mobiliteitssystemen. Onze lokale filialen adviseren u graag over uw opties na een vrijblijvende systeemcontrole.

Neem contact op met een moderniseringsexpert bij u in de buurt