Skip Navigation

Neem contact met ons op

TK Elevator N.V.-S.A.

Avenue de la Metrologielaan 10
1130 Brussel
België

Tel.: +32 (0) 22 47 35 11
E-mail: info.tkla@tkelevator.com

‹‹‹

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

This field is required

In welk product bent u geïnteresseerd?

Liften
Roltrappen
Looppaden
Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

‹‹‹

24/7 Service - Hulp nodig?

24/7 Service - Hulp nodig?

Service centrum: 078 15 84 84

Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

Vraag een offerte aan

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Service - Hulp nodig?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

24/7 Service - Hulp nodig?

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

Juridische kennisgeving

Hierbij informeren wij de gebruiker dat de eigenaar van deze website TK Elevator Belgium N.V./S.A. is.

Aansprakelijkheid

De informatie die door TK Elevator Belgium N.V./S.A. aan u wordt verstrekt op deze website wordt periodiek samengesteld en bijgewerkt. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid kunnen we niet garanderen dat de content op deze website volledig vrij is van fouten. Er is geen garantie van verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald gebruik of anderszins, expliciet of impliciet, met betrekking tot de informatie op deze website of enig onderdeel van deze website.

De content vormt geen waarborg of garantie ten aanzien van onze producten, met name met betrekking tot de verhandelbaarheid of contractuele geschiktheid voor een specifiek doel. Toekomst gerichte verklaringen op onze website zijn uitsluitend gebaseerd op meningen, (voorlopige) schattingen of aannames van het management van TK Elevator Belgium N.V./S.A. Als gevolg hiervan zijn deze verklaringen onderhevig aan risico's en onzekerheden. TK Elevator Belgium N.V./S.A. is niet verplicht dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. TK Elevator Belgium N.V./S.A. behoudt zich het recht voor de opgegeven informatie of gegevens te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of aan te vullen.

TK Elevator Belgium N.V./S.A. wijst elke aansprakelijkheid af die kan voortkomen uit het bestaan van technische problemen of mechanisch falen in de gebruikte apparatuur tijdens de internetverbinding. TK Elevator Belgium N.V./S.A. garandeert geen ononderbroken toegang tot de website, evenmin garandeert het dat het vrij is van fouten of geen enkele schade kan veroorzaken.

Deze website refereert aan andere dienstaanbieders, in sommige gevallen door middel van hyperlinks. TK Elevator Belgium N.V./S.A. heeft geen invloed op de inhoud van websites van andere partijen. Om deze reden wijst TK Elevator Belgium N.V./S.A. alle aansprakelijkheid betreffende de inhoud en wijze van gegevensbescherming van de websites van andere dienstaanbieders waarnaar verwezen wordt af. Voordat u gebruik maakt van websites van andere partijen raden wij u aan de relevante algemene voorwaarden en bepalingen inzake gegevensbescherming van de genoemde aanbieders te raadplegen.

TK Elevator Belgium N.V./S.A. garandeert de vertrouwelijkheid van door gebruikers verstrekte persoonlijke gegevens en hun geautomatiseerde verwerking in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens vindt u in ons Privacybeleid.

Intellectueel eigendom en gebruiksrechten

De content op de website van TK Elevator Belgium N.V./S.A., waaronder afbeeldingen en het ontwerp van de website, worden beschermd door het auteursrecht en zijn onderhevig aan andere wetten voor de bescherming van intellectueel eigendom. Deze website geeft geen enkele toestemming om het intellectueel eigendom van bedrijven binnen de TK Elevator-groep te gebruiken. De content op deze website mag nadrukkelijk niet worden gedupliceerd, verspreid, gereproduceerd, overgedragen, verwerkt, bewerkt of op enige andere wijze worden V.1.0. 25/10/2023 gebruikt voor commerciële doeleinden, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door TK Elevator Belgium N.V./S.A.

Handelsmerken

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken op de website van TK Elevator Belgium N.V./S.A. beschermd door het merkenrecht. Deze handelsmerken mogen zonder schriftelijke toestemming van TK Elevator Belgium N.V./S.A. niet worden gebruikt. Hetzelfde is van toepassing op bedrijfslogo's en symbolen.