Skip Navigation

Neem contact met ons op

TK Elevator N.V.-S.A.

Avenue de la Metrologielaan 10
1130 Brussel
België

Tel.: +32 (0) 22 47 35 11
E-mail: info.tkla@tkelevator.com

‹‹‹

Vraag een gratis offerte aan

Vraag een gratis offerte aan

This field is required

In welk product bent u geïnteresseerd?

Liften
Roltrappen
Looppaden
Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

‹‹‹

24/7 Service - Hulp nodig?

24/7 Service - Hulp nodig?

Service centrum: 078 15 84 84

Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

Vraag een gratis offerte aan

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Service - Hulp nodig?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een gratis offerte aan

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

24/7 Service - Hulp nodig?

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

Informatie voor klanten: Coronavirus

TK Elevator doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen hebben we strikte interne veiligheids- en hygiënemaatregelen en organisatorische maatregelen geïmplementeerd, in lijn met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en overheidsrichtlijnen.

Tegelijkertijd beseffen we dat het, als toonaangevend dienstverlenend bedrijf, onze taak is de continuïteit van mobiliteit in gebouwen te waarborgen, met name in gebouwen met een essentiële maatschappelijke functie, zoals gezondheidsinstellingen en openbare gebouwen. We doen er dan ook alles aan om onze diensten volledig beschikbaar te houden voor al onze klanten. We vragen om uw begrip in het geval er vertragingen ontstaan door officiële beperkende maatregelen. Alleen door het beschermen van de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers kan een volledige continuïteit van onze activiteiten worden gegarandeerd.

Informatie over diensten en bestellingen

 • Onze onderhoudsteams zijn beschikbaar voor veiligheidsgerelateerd onderhoud en het oplossen van storingen aan liften, roltrappen en automatische deuren, om te waarborgen dat uw liften, roltrappen en/of automatische deuren blijven functioneren. Alle noodnummers zijn ongewijzigd en functioneren zoals normaal.
 • U kunt uw problemen telefonisch blijven melden of middels een individueel overeengekomen procedure.
 • Aangezien de gebruikelijke reserveonderdelen voor klanten met onderhoudscontracten gewoon op voorraad zijn, worden reparaties die al waren ingepland, waarvoor recentelijk een afspraak is gemaakt of waarvoor op korte termijn een afspraak wordt gemaakt, gewoon uitgevoerd.
 • Met klanten in regio's waar een quarantaineverplichting geldt wordt individueel contact opgenomen (bijvoorbeeld om opties te bespreken betreffende noodhulp etc.). Indien u hierover geen informatie ontvangt, kunt u contact opnemen met uw eigen contactpersoon.
Contact

Hoe u onze onderhoudsmonteurs kunt helpen

Veiligheid voorop!

We willen u erop wijzen dat onze onderhoudsmonteurs momenteel de hoogste hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht nemen op de locaties waar ze werkzaam zijn, en met betrekking tot hun eigen hygiëne en veiligheid. Een taak is nooit zo belangrijk dat deze niet veilig kan worden uitgevoerd.

Werkbevestigingen

Documenten laten wij de klant niet meer ondertekenen op het mobiele apparaat. Als alternatief hiervoor zal de monteur een foto maken van het liftboek.

Risico's kenbaar maken

Indien onze medewerkers moeten worden ingezet op risicolocaties (gezondheidszorginstellingen, verpleeghuizen etc.) dient u hen op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe veiligheidsmaatregelen en, indien nodig, hen te begeleiden of te voorzien van beschermingsmiddelen.

Installaties reinigen

Zorg er daarnaast, tevens in het belang van de gebruikers, voor dat alle installaties goed worden schoongemaakt; niet alleen de liftcabines van binnen, maar ook de bedieningsknoppen en de leuningbanden van roltrappen.

Geen direct contact

Onze monteurs hebben de instructie gekregen om elke vorm van fysiek contact te vermijden. We vragen om uw begrip voor het feit dat onze medewerkers afstand bewaren, geen handen schudden en gesprekken tot het meest noodzakelijke beperken. We verzoeken u vriendelijk hetzelfde te doen.

Hartelijk dank!

Namens alle onderhoudsmonteurs van TK Elevator willen we u bedanken voor uw medewerking en begrip.

Nieuwe installatie- en renovatieprojecten

 • Lopende installatie- of renovatieprojecten worden, afhankelijk van de situatie, in principe voortgezet door onze aannemers. Bij verstoringen worden klanten op de hoogte gesteld; indien bijvoorbeeld sprake is van leveringsvertragingen door grenscontroles. Wij verwachten van u dat u ons op de hoogte stelt in het geval een klant de uitvoeringsdatum annuleert of wijzigt.
 • De meeste liftsystemen van TK Elevator voor de Europese markt worden in Europa geproduceerd. Hoewel onze productielocaties in Duitsland en Spanje hinder ondervinden van de coronacrisis, doen onze collega's van deze vestigingen er alles aan om de werkzaamheden zo veel mogelijk als gebruikelijk voort te zetten. Ook de leveringen gaan door.
 • Indien op de werklocaties alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen en er geen risico voor onze medewerkers bestaat, worden de werkzaamheden overeenkomstig de contractuele afspraken uitgevoerd, voor zover hierop geen officiële beperkingen van toepassing zijn.
Contact

Vestigingen, administratie en afspraken met klanten

 • Op alle vestigingen van TK Elevator blijft, in beperkte mate, personeel aanwezig, maar we vragen om uw begrip voor het feit dat we geen onaangekondigde bezoekers binnen kunnen laten en dat het gebouw niet toegankelijk is voor derden.
 • Om de gezondheid van ons personeel zoveel mogelijk te beschermen en op advies van de overheid, werkt ons personeel zoveel mogelijk vanuit huis. We beschikken over een uitgebreide infrastructuur voor telewerken en diverse digitale werkprocessen, waardoor onze klantenservice-, verkoop- en administratieve afdelingen bijna volledig zoals gebruikelijk beschikbaar zijn.
 • Alle noodnummers zijn ongewijzigd en functioneren zoals normaal.
 • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw facturen, werkbevestigingen etc. digitaal te ontvangen. Indien u uw documenten nog per post ontvangt, kunt u contact met ons opnemen via info.tkla@tkelevator.com (onder vermelding van de betreffende klant- en contractgegevens) om dit aan te laten passen
 • Ook zijn er verschillende digitale alternatieven voor afspraken met onze vertegenwoordigers. We beschikken over alle benodigde middelen om digitaal te communiceren en kunnen virtuele meetings via Skype organiseren.
Contact

Houd uzelf gezond en veilig!