Skip Navigation

Meer tijd om te shoppen


Retail


Beeld u een druk weekend in het populaire shoppingcentrum of warenhuis dat u net hebt ontworpen en gebouwd in. Er zijn duizenden shoppers aanwezig die op u rekenen voor veilige, snelle en betrouwbare mobiliteitsoplossingen. Want hoe sneller ze er zijn, hoe meer tijd ze hebben om te shoppen! En daar kunnen wij u bij helpen.

TK Elevator biedt een uitgebreid gamma van conventionele en machinekamerloze liften, roltrappen en rolpaden op maat. Dit gamma omvat panoramische en speciale kooiontwerpen alsook gestroomlijnde maar toch robuuste roltrappen en rolpaden die jarenlang vlot en efficiënt lopen, ongeacht hoeveel koopjesdagen u houdt!

Als klanten en goederen vlot bewegen, dan doet uw bedrijf dat ook. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, houden we uw passagierstransportsystemen in optimale toestand. Van consultaties en gepersonaliseerde services tot uitbreidings- en moderniseringswerkzaamheden: u kunt op ons rekenen om de klus te klaren, snel en efficiënt.

Onze producten voor winkels

Liften

evolution 200

evolution 200

evolution 200

evolution 200 is een hoogwaardige oplossing voor middelhoge bedrijfspanden die een perfecte ervaring in design en gemakt (liftcomfort) vereisen.

evolution 200. Prestaties die uw pand een premium-gevoel geven.

  • Hefhoogte: 100 m
  • Maximumsnelheid: 3.0 m/s
  • Maximumcapaciteit: 2500 kg

Meer info >

evolution 300

evolution 300

evolution 300

Dankzij zijn vooruitstrevende design en zijn technologie van topklasse is onze evolution 300-passagierslift zowel een trendsetter als een enorme stap vooruit. Of u nu een nieuw systeem installeert of een bestaand moderniseert, het past perfect in de liftschacht van uw gebouw - tot op de millimeter precies. De evolution 300 zal gegarandeerd uw verwachtingen overtreffen – of hij nu wordt gebruikt in luxe appartementen, hotels, ziekenhuizen, luchthavens of winkelcentra.

Zijn geavanceerde, modulaire ontwerpconcept biedt duizenden kleur- en materiaalcombinaties die u onderling kunt uitwisselen en aanpassen aan uw specifieke visie en behoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop!

evolution 300. Ontworpen voor topprestatie.

  • Hefhoogte: 100 m
  • Maximumsnelheid: 3.0 m/s
  • Maximumcapaciteit: 4000 kg

Meer info >

Roltrappen

tugela

tugela - roltrap voor gebieden met zwaar verkeer

De innovatieve roltrap voor gebieden met zwaar verkeer

tugela is robuust. In metro- en luchthavengebieden presteert tugela de klok rond en vervoert ze hoge passagiersvolumes op een veilige en betrouwbare wijze.

Meer info >

velino series

velino - designroltrap voor stijlvolle interieurs

De designroltrap voor stijlvolle interieurs

De velino-roltrap is gebouwd voor commercieel gebruik en ontworpen om in de modernste gebouwen te passen. Met zijn ruime keuze aan designopties verbetert deze aantrekkelijke roltrap de visuele aantrekkelijkheid van uw gebouw zonder compromissen te sluiten.

Meer info >

Rolpaden

orinoco

orinoco - veelzijdig rolpad

Het veelzijdige rolpad

Het orinoco-rolpad is de perfecte oplossing voor mensen die trolleys en winkelwagentjes gebruiken. Het laat hen vlot afstanden tot 200 meter afleggen. En zijn unieke 1600 millimeter brede pallets betekenen dat meer passagiers comfortabel reizen. Met configuraties van licht tot ruw is het orinoco-rolpad altijd gestroomlijnd, ergonomisch en technisch gesofisticeerd.

Meer info >

iwalk

iwalk - modulair rolpadsysteem

Het eenvoudig te installeren rolpad

Eenvoudig te vervoeren, eenvoudig te hanteren, eenvoudig te installeren: dit zijn maar enkele redenen voor de toenemende populariteit van ons modulaire iwalk-systeem. Dankzij zijn putloze configuratie kan de iwalk direct op een afgewerkte verdieping worden geïnstalleerd, zodat aanvullende, dure bouwwerkzaamheden overbodig worden.

Meer info >