Skip Navigation
werknemers

Werknemers


Werknemers: onze prioriteit

Het is ons doel om binnen de sector een werkgever te zijn voor wie mensen graag willen werken.

In een duurzame organisatie is het welzijn van de werknemers – zowel op professioneel als persoonlijk vlak – van prioritair belang. We weten dat iedereen erbij wint als we onze werknemers op de eerste plaats zetten, hun gezondheid en veiligheid actief bevorderen, en voortdurend interessante opleidings- en ontwikkelingsopportuniteiten bieden. Tal van HR-initiatieven en hulpmiddelen helpen ons om onze werknemers het beste te bieden, en om het beste uit hen te halen.

Een ethische, diverse en open cultuur

We garanderen dat we ons aan de hoogste ethische normen houden en een cultuur van gelijke kansen en wederzijds vertrouwen en respect creëren. We leven het Duitse Diversiteitscharter na. Het is onze leidraad bij het creëren van een werkplek waar er geen vooroordelen zijn en die openstaat voor iedereen.

Veiligheid en gezondheid op het werk: een topprioriteit

werknemers thyssenkrupp

Liften zijn het veiligste vervoersmiddel ter wereld. We streven ernaar dat alle werknemers en onderaannemers veilig kunnen werken met liften. Onze doelstelling van nul ongevallen wordt ondersteund door een Veiligheids- en gezondheidsbeleid binnen de groep, uitgebreide training en gecertificeerde veiligheidsmanagement systemen. Ongevallen en bijna-ongevallen worden nauwkeurig gemeld en onderzocht, en er worden corrigerende maatregelen genomen.

De volgende richtlijnen en maatregelen helpen ons om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en onderaannemers te waarborgen:

  • Training van onze 10 internationale veiligheidsregels
  • Interne audits van het veiligheidssysteem (SSA's, Safety System Audits)
  • E-learning over belangrijke veiligheidsaspecten voor alle werknemers
  • Veiligheidsbewustzijnstraining voor managers
  • Omvangrijke activiteiten inzake leveranciersmanagement, zoals de veiligheidsdagen voor onderaannemers
  • Jaarlijkse wereldwijde veiligheidsdag “We care”
  • Jaarlijkse veiligheidsonderscheidingen
  • Innovaties op vlak van productveiligheid, zoals installatiemethodes zonder stelling
  • OHSAS 18001-gecertificeerde vestigingen
  • Paspoort met gevolgde veiligheidstrainingen voor alle technici
werknemers

Ervoor zorgen dat goede werknemers nog beter presteren

Toegewijde en goed opgeleide werknemers zijn onze grootste troef. Daarom hebben we geïnvesteerd in de enige inhouse opleidingscampus ter wereld die gericht is op de ontwikkeling van professionals in de liftenbranche.

In 12 vestigingen wereldwijd biedt seed campus, onze wereldwijde opleidingsorganisatie, permanente opleidingen die afgestemd zijn op de behoeften van ervaren werknemers en jonge professionals in heel het bedrijf. Dankzij zeer gerichte programma's kunnen onze werknemers hun competenties ontwikkelen onder begeleiding van vakkundige en grotendeels interne trainers.