Skip Navigation

Zo comfortabel als thuis


Woningen


Beeld u in dat ouders die net hun kinderen hebben opgehaald van school, met winkelzakken in de hand thuiskomen in hun recent afgewerkt appartementsgebouw. Een gebouw waaraan u hebt meegewerkt. Ze vertrouwen erop dat u een comfortabel, veilig en betrouwbaar liftsysteem hebt gekozen om hen naar huis te brengen. TK Elevator helpt u dit vertrouwen te verdienen en te behouden.

Van liften tot trapliften: in onze systemen voelen mensen zich thuis. Ze helpen de levenskwaliteit in uw gebouw te verbeteren terwijl ze ook energie besparen en de kosten verlagen. Met hun uitstekende geluidisolatie, hoge betrouwbaarheid en uitstekend gebruiksgemak staan onze liften garant voor aangename en stille buren. Van exclusieve villa's tot appartementcomplexen: we hebben de juiste systemen om mensen thuis te brengen op veilige, comfortabele en stijlvolle wijze.

Thuis is alles naar je zin. Een mobiliteitsoplossing van TK Elevator die de klok rond door onze uitstekende onderhoudsdienst wordt ondersteund, maakt het nog beter.

Onze residentiële producten

Liften

synergy 100

synergy 100

synergy 100

synergy 100 is de perfecte oplossing voor kleine woongebouwen tot 12 verdiepingen. Het compacte, nieuwe kooiontwerp, beproefde functionaliteit en efficiënte installatie zorgen voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

synergy 100. Gegarandeerde prestatie tegen de juiste prijs.

 • Hefhoogte: 45 m
 • Maximumsnelheid: 1,0 m/s
 • Maximumcapaciteit: 1000 kg

Meer info >

synergy 200

synergy 200

synergy 200

synergy 200 is de comfortoplossing van onze synergy-liftfamilie, voor residentiële gebouwen, kleine kantoren, ziekenhuizen en hotels tot 20 verdiepingen. Deze veelzijdige lift biedt het uitzonderlijke comfort en innovatieve design dat u nodig hebt om de verwachtingen van de passagier stijlvol te overtreffen.

synergy 200. Puur comfort. Pure stijl.

 • Hefhoogte: 60 m
 • Maximumsnelheid: 1,75 m/s
 • Maximumcapaciteit: 1600 kg

Meer info >

evolution 200

evolution 200

evolution 200

evolution 200 is een hoogwaardige oplossing voor middelhoge bedrijfspanden die een perfecte ervaring in design en gemakt (liftcomfort) vereisen.

evolution 200. Prestaties die uw pand een premium-gevoel geven.

 • Hefhoogte: 100 m
 • Maximumsnelheid: 3.0 m/s
 • Maximumcapaciteit: 2500 kg

Meer info >

evolution 300

evolution 300

evolution 300

Dankzij zijn vooruitstrevende design en zijn technologie van topklasse is onze evolution 300-passagierslift zowel een trendsetter als een enorme stap vooruit. Of u nu een nieuw systeem installeert of een bestaand moderniseert, het past perfect in de liftschacht van uw gebouw - tot op de millimeter precies. De evolution 300 zal gegarandeerd uw verwachtingen overtreffen – of hij nu wordt gebruikt in luxe appartementen, hotels, ziekenhuizen, luchthavens of winkelcentra.

Zijn geavanceerde, modulaire ontwerpconcept biedt duizenden kleur- en materiaalcombinaties die u onderling kunt uitwisselen en aanpassen aan uw specifieke visie en behoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop!

evolution 300. Ontworpen voor topprestatie.

 • Hefhoogte: 100 m
 • Maximumsnelheid: 3.0 m/s
 • Maximumcapaciteit: 4000 kg

Meer info >

Roltrappen

velino series

velino - designroltrap voor stijlvolle interieurs

Ons assortiment roltrappen dat ideaal is voor allerlei commerciële gebruikstoepassingen.

De velino 100, 200 en 300 zijn ideaal voor allerlei commerciële gebruikstoepassingen, van standaardsituaties tot unieke en esthetische projecten. Iedere velino is een logische zakelijke investering, met waardevolle duurzaamheidsfuncties en ruim 50 slimme beveiligingsfuncties.

Meer info >

Trapliften

Trapliften

One-stop leverancier van de veiligste en comfortabelste trapliften op de markt

Al meer dan 60 jaar brengen we innovaties die ervoor zorgen dat u uw onafhankelijkheid behoudt in uw eigen woning. Ons technische DNA en onze drang naar perfectie betekent dat we constant werken aan innovaties om uw traplift zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer info >