Skip Navigation
Modernisering

Modernisering


Zorg ervoor dat uw lift en roltrap langer meegaan

Neem contact met ons op

TK Elevator N.V.-S.A.

Avenue de la Metrologielaan 10
1130 Brussel
België

Tel.: +32 (0) 22 47 35 11
E-mail: info.tkla@tkelevator.com

‹‹‹

Vraag een gratis offerte aan

Vraag een gratis offerte aan

This field is required

In welk product bent u geïnteresseerd?

Liften
Roltrappen
Looppaden
Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

‹‹‹

24/7 Service - Hulp nodig?

24/7 Service - Hulp nodig?

Service centrum: 078 15 84 84

Please enter your zip code and city.
Please select your salutation
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter your message.

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.

Vraag een gratis offerte aan

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

24/7 Service - Hulp nodig?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een gratis offerte aan

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

24/7 Service - Hulp nodig?

Er is iets misgegaan en we kunnen uw bericht niet verzenden.

Net als iedereen worden ook liften en roltrappen ouder. Dat betekent dat u ooit uw systeem zal moeten moderniseren om aan de wettelijke vereisten te voldoen, het laadvermogen of het comfort te vergroten, de energiekosten te verlagen of uw apparatuur conform de huidige normen te vernieuwen.

We benutten onze uitgebreide kennis om onze hoogwaardige onderdelen efficiënt te combineren met uw bestaande systeem. Het resultaat is een innovatieve installatie die voldoet aan uw vereisten, de huidige normen en voorschriften, en tegelijkertijd de waarde van uw gebouw verhoogt.

Of we nu onderdelen gebruiken uit ons uitgebreide productportfolio of kiezen voor een open configuratie: we bieden keer op keer de beste maatoplossing. Het eindresultaat past perfect in uw residentiële of openbare gebouw, kantoor of hotel.

Gemoderniseerde liften

Perfect afgestemd op uw behoeften

Of u nu op zoek bent naar een gedeeltelijke modernisering van uw liftsysteem, een uitbreiding ervan of de vervanging van het hele systeem: we ontwerpen de juiste oplossing op maat van uw behoeften. Onze oplossingen staan ook garant voor de beste kwaliteit, flexibiliteit, precisie en efficiëntie.

Voor elk project gebruiken we onze systeemoplossingen en hoogwaardige liftonderdelen met een aanpak op maat. Ons plaatselijke moderniseringsteam focust op datgene wat behouden kan worden en past nieuwe producten aan op maat van bestaande voorzieningen.

Modernisering verlaagt de herstellingskosten, verkleint het risico op fouten, zorgt ervoor dat er meer energie bespaard wordt, en vergroot tegelijkertijd het comfort, de efficiëntie, de veiligheid en de uitstraling.

Belangrijkste redenen om te moderniseren

Slijtage

De belangrijkste oorzaak van vroegtijdige storingen

Veiligheid en verantwoordelijkheid

Zorg ervoor dat uw systeem volledig voldoet aan de huidige normen en voorschriften

Energie-efficiëntie

Lagere kosten en kleinere ecologische voetafdruk

Design en comfort

Meer tevreden passagiers

Transportcapaciteit

Tal van manieren om uw lift nog beter te laten presteren

Speciale vereisten

Liften zonder barrières, vandalismebestendige liften, brandbeveiliging, brandweerliften, explosieveilige liften en veel meer

Moderniseringsoplossingen: Efficiëntie en flexibiliteit op elk niveau

U kunt rekenen op een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten, van kleinere renovatieprojecten tot volledig vervangende systemen, voor de hoogste kwaliteit en de beste resultaten.

Ons werk begint met een professionele analyse, waarna we samen met u de lift controleren. Zo kunnen onze specialisten gedetailleerd advies geven over de moderniseringsopties, rekening houdende met al uw individuele behoeften.

Het is zeer uitzonderlijk dat een volledige lift vervangen moet worden. Voor gedeeltelijke modernisering bieden we oplossingen met afzonderlijke onderdelen en zelfs in het geval van een vervangend systeem garanderen we u een flexibele aanpak op maat van de gebouwaansluitingen. Op die manier ontstaat er geen stof, er is geen bouwkundig ingenieur nodig, en lawaaierige bouwwerkzaamheden kunnen vermeden worden.

Gedeeltelijke modernisering

Kleine maatregelen, maximaal succes

Heeft u slechts een klein renovatieproject? Bij ons vindt u gegarandeerd de ideale oplossing, ongeacht de ouderdom of het type van uw liftinstallatie. Dit omvat:

  • Veiligheidsrenovaties
  • Vervanging van individuele onderdelen, in overeenstemming met de bestaande elementen (bv. deuraandrijvingen, bedieningspanelen)
  • Een nieuwe uitstraling van de liftkooi en kooitoegang
  • Renovaties vereist door de overheid (bv. brandbeveiligingssystemen)
  • Renovaties voor verhoogd comfort (bv. bewakingssystemen voor de deurzone)
  • Meer functionaliteit (bv. toegangscontrole)
  • Optimalisering van het energieverbruik (bv. LED-verlichting die uitgeschakeld wordt wanneer de liftkooi stilstaat)

U kunt ervan uitgaan dat we de meest efficiënte oplossing vinden en in uw gebouw installeren. We streven er steeds naar om de interactie tussen de nieuwe en bestaande onderdelen te perfectioneren. U profiteert zelfs van de kleinste maatregelen - uw liftinstallatie krijgt nieuwe functies, de hoogste betrouwbaarheid en maximale veiligheid.

Moderniseringsoplossingen voor liften van een derde partij

De nieuwe modulaire moderniseringsoplossing van TK Elevator kan zich aanpassen aan uw bestaande installaties, ongeacht het onderdeeltype en de fabrikant.

Wij moderniseren de installatie en verlengen de levensduur, terwijl we het milieu en uw budget beschermen.

Veelgebruikte en geteste technologieën, plus flexibele levering van onderdelen vormen de perfecte match voor uw moderniseringsproject. We garanderen meer betrouwbare installaties op vlak van toegankelijkheid, kwaliteit en prestaties, inclusief flexibiliteit in de keuze van uw onderhoudsaanbieder.

Onze expertise biedt superieure dienstverlening, zodat zelfs kleine maatregelen om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te verbeteren, kunnen leiden tot maximaal succes bij het verbeteren van installaties.

Vervangende systemen

Compact. Aanpasbaar. Krachtig.

Bent u van plan uw oude lift te vervangen? Dan staan wij voor u klaar met een grote selectie aan opties, zowel met of zonder machinekamer.

De uitdaging bij vervanging is dat elke liftschacht anders is. Deursparingen en schachtafmetingen variëren van gebouw tot gebouw. Als u de draagconstructie van uw gebouw wilt behouden, dan streven we ernaar om de schachtafmetingen en steunbalken van uw deuren te laten zoals ze zijn, en zo mogelijk de bestaande geleiders te gebruiken.

Wij nemen ‘op maat gemaakt’ zeer ernstig. Met onze systeemoplossingen, verkrijgbaar in stappen van één millimeter, wordt de bestaande liftschacht zo goed mogelijk benut en bijkomend metsel-, zaag- en schilderwerk vermeden. Niet alleen blijven de kosten hierdoor beperkt, maar ook de overlast vanwege stof en lawaai die de modernisering met zich meebrengt is een stuk minder.

Onze oplossingen variëren van zeer kleine liftsystemen tot het TWIN®-systeem uit ons topsegment. Dat laatste systeem biedt geheel nieuwe mogelijkheden voor het uitbreiden van de transportcapaciteit binnen hetzelfde schachtoppervlak.

TWIN: Oplossing voor bestaande gebouwen met grotere verkeersstromen

Snel. Ruimtebesparend. Innovatief.

Daar waar bestaande liften hun maximale capaciteit hebben bereikt en er te weinig ruimte is om extra liften te installeren, is onze ruimtebesparende TWIN®-innovatie de ideale oplossing. Dit systeem heeft twee onafhankelijke liftkooien, boven elkaar, in één en dezelfde liftschacht.

Essentiële componenten in een oogopslag

Besturingstechnologie

Intelligente, toekomstbestendige, krachtige besturingen voor een optimaal rijcomfort

Communicatie

Permanente bewaking en snelle responstijden voor een ideaal gebruik van de liftinstallatie

Aandrijvingen

Aandrijfoplossingen die een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden

Design van de liftkooi

Opties waarbij functionaliteit, design en uw eigen visie perfect samengaan

Deuren en toegangscontrole

Betrouwbare deurinstallatie die een maximale veiligheid en optimale beschikbaarheid garandeert

Bedieningselementen

Innovatieve bedieningselementen en displays die de nieuwe norm zijn voor gebruiksgemak, toegankelijkheid en veel meer.

Veiligheidsonderdelen en -accessoires

Aanvullende producten voor liftschachten en machinekamers, waaronder individuele onderdelen voor het aanbrengen van correcties die bij (vervolg)keuringen en/of liftinspecties zijn geconstateerd

Geavanceerde onderdelen: Perfect, tot in het kleinste detail

Als u op zoek bent naar eersteklas onderdelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige liftonderdelen met flexibele interfaces aan voor gebruik in bestaande structuren en systemen, individueel of in combinaties.

Onze passie voor kwaliteit weerspiegelt zich in de efficiëntie, veiligheid, innovatie, betrouwbaarheid en gemak van al onze producten. Onze liftonderdelen verenigen zich tot perfect op elkaar afgestemde, intelligente systeemoplossingen.

Gemoderniseerde roltrappen en -paden

De juiste oplossing voor elke behoefte

Naast het moderniseren van uw liftinstallaties verzorgt TK Elevator eveneens de noodzakelijke updates van uw roltrappen, rolpaden, externe toegangssystemen en andere mobiliteitssystemen voor passagiers. Voor roltrappen en rolpaden vervangen wij individuele onderdelen zoals traptreden en leuningbanden, of indien nodig de gehele installatie.

Als u voor een complete modernisering van uw roltrap kiest, dan is tijd van cruciaal belang. Daarom raden we een vervangend systeem aan als de snelste oplossing. Daarnaast bieden wij ook uitbreidingsoplossingen om een hogere energie-efficiëntie te bereiken, met inbegrip van:

  • Energie-efficiënte controller (EEC)
  • LED-verlichting
  • Sokkelborstels

Bent u van plan om een andere type systeem te moderniseren? Hebt u vragen? Neem contact met ons op.