Skip Navigation

Op tijd in de klas, dag na dag


Onderwijs


Beeld u in dat u gebouwen ontwerpt voor hogescholen of universiteiten met een massa studenten die op tijd in de klas willen zijn. Of het nu om een bibliotheek, slaapzaal, auditorium, hogeschool of universiteit gaat, wij hebben de juiste liften, roltrappen, rolpaden en toegankelijkheidsliften die passen bij uw toepassing. Hetzelfde geldt voor basis- en middelbare scholen en geloofsplaatsen.

De barrièrevrije systemen van TK Elevator kunnen tegen een stootje én bieden de betrouwbaarheid, snelheid en functionaliteit die u nodig hebt om personen in beweging te houden. Ze zijn ook ontworpen om de architectuur van uw gebouw te vervolledigen en te garanderen dat personen veilig, comfortabel en met totale gemoedsrust hun bestemming kunnen bereiken. Onze onderhoudstechnici zorgen ervoor dat dit zo blijft door uw installatie in een onberispelijke toestand te houden.

Bij oudere systemen zorgen onze flexibele moderniseringspakketten ervoor dat u uw passagiersvervoersoplossing kunt vernieuwen, binnen uw budget, met minimale hinder en maximaal rendement.

Onze producten voor onderwijs en religie

Liften

evolution 200

evolution 200

evolution 200

evolution 200 is een hoogwaardige oplossing voor middelhoge bedrijfspanden die een perfecte ervaring in design en gemakt (liftcomfort) vereisen.

evolution 200. Prestaties die uw pand een premium-gevoel geven.

  • Hefhoogte: 100 m
  • Maximumsnelheid: 3.0 m/s
  • Maximumcapaciteit: 2500 kg

Meer info >

evolution 300

evolution 300

evolution 300

Dankzij zijn vooruitstrevende design en zijn technologie van topklasse is onze evolution 300-passagierslift zowel een trendsetter als een enorme stap vooruit. Of u nu een nieuw systeem installeert of een bestaand moderniseert, het past perfect in de liftschacht van uw gebouw - tot op de millimeter precies. De evolution 300 zal gegarandeerd uw verwachtingen overtreffen – of hij nu wordt gebruikt in luxe appartementen, hotels, ziekenhuizen, luchthavens of winkelcentra.

Zijn geavanceerde, modulaire ontwerpconcept biedt duizenden kleur- en materiaalcombinaties die u onderling kunt uitwisselen en aanpassen aan uw specifieke visie en behoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop!

evolution 300. Ontworpen voor topprestatie.

  • Hefhoogte: 100 m
  • Maximumsnelheid: 3.0 m/s
  • Maximumcapaciteit: 4000 kg

Meer info >